A Travellerspoint blog

Dag 13 & 14: sarasota & miami

rain 29 °C

Hello,

Gisteren zijn we vertrokken uit het pretparken paradijs om verder naar het zuiden te trekken.
De tocht naar sarasota was vooral een vermoeiende tocht... We waren allebei nog vrij moe van het hele pretparkgebeuren.
Onderweg zijn we van zon en super warm naar regen en super warm gegaan. Aangezien sarasota vnl. een badstad is hebben we dan ook niet zoveel kunnen doen met dat weer. We hebben wel zeer lekker mexicaans gaan eten en omdat we daar de eerst keer kwamen (alsof we daar snel terug gaan komen :P) hebben we een klein dessertje van het huis gekregen! Wel en lieve attentie en super lekker... Chocolat is altijd goed en als het dan nog eens proeft naar oreo is het helemaal feest. ( Warme brownies gemaakt van Oreo chocolade, omg)

Deze ochtend Zijn we vroeg opgestaan om verder door te trekken naar onze aankomst van deze reis nl. Miami. Helaas hebben we heel onze laatste tocht regen gehad... The sunshine state noemen ze dit dan hehe. Aangezien we bij deze tocht door de everglades trokken hebben we ons toch niet laten kennen. We moesten en we zouden alligators zien en we moeten en we zouden op zo'n airboat gezeten hebben. Zo gezegd zo gedaan :-) poncho aangetrokken en bootje op (diene mens was niet zo content dat er mensen waren die met dit weer dit wilden doen, maar we waren niet de enige). Al voor we vertrokken zagen we onze eerste alligator. Heel raar om te zien heel geweldig om te zien hoe deze beesten bewegen in het water. Het bootje was leuk desondanks ons gezicht helmaal nat was van de regen. We hebben nog enkele alligators gezien toen we even aangemeerd waren aan een huisje midden in het moeras (hoe dat ze er toch opkomen). Poncho heeft geweldig gewerkt enkel de onbedekte plaatsen waren nat en de kodak was ook nog volledig droog dus we waren heel blij dat we het weer getrotseerd hadden.

Beetje later aangekomen in Miami beach... In de regen.
We hopen op mooier weer morgen voor onze laatste volledige dag zodat we wat kunnen gaan zwemmen en vooral niets kunnen doen in de zon.
Voordeel aan florida is wel dat desondanks het regent het wel altijd warm is dus eigenlijk kan je ook in de regen gaan zwemmen...

Slaapwel

Rowin en Deborah

Posted by DDePauw 20:43 Archived in USA

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint